Helder
Betrouwbaar
Eigenzinnig.

Financial Consultant – Den Haag

Solliciteren

Organisatie

Lion is een organisatie van financiële professionals, die de financiële functie invult binnen bedrijven in het midden-en kleinbedrijf. Ieder bedrijf heeft behoefte aan financiële expertise op niveau maar niet ieder bedrijf heeft een fulltime CFO of controller nodig of kan zich dat veroorloven. Via Lion wordt een hoog opgeleide en ervaren financieel deskundige voor kleine en middelgrote bedrijven bereikbaar. Bij Lion kan financiële expertise namelijk op maat en dus ook op parttime basis worden ingehuurd.

Het is de ambitie van Lion om onze cliënten te helpen het rendement van de onderneming te verbeteren. De primaire focus van Lion is de kwaliteit van de financiële afdeling. Als deze verbetert, is de ondernemer beter geïnformeerd. En als de ondernemer beter is geïnformeerd, kunnen betere beslissingen worden genomen. Als zaken beter worden beheerst, dan kunnen ondernemingen  beter worden bestuurd en dat zien we dan terug in de resultaten van de onderneming. Door automatisering en efficiënte processen dalen de kosten van de financiële functie en verdient Lion zichzelf terug.


Functie

Een onderdeel van het financiële proces bij alle cliënten van Lion is het opstellen van de statutaire jaarrekening en fiscale aangiften. Dit proces dient continu verbeterd te worden waarbij de automatisering een belangrijke rol speelt. Voor deze werkzaamheden zoeken wij een ambitieuze gedreven professional op HBO-niveau, die naast het opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiften teven meedenkt bij de verbetering van de administratieve processen rondom de jaarrekening en fiscale aangiften.

Functie eisen

Profiel:

 • Opleiding op HBO-niveau;
 • Ambitieus;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Integer;
 • Doorzettingsvermogen;
 • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal; 
 • Kennis van Word, Excel, e-mail en internet.

Aanbod

Wat bieden wij:

 • Een professionele organisatie met veel kennis en ervaring op financieel gebied;
 • Zeer uitdagend werk en de mogelijkheid om voor interessante cliënten te werken;
 • Ruimte om door te groeien als professional;
 • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Herman Everaers +31 (0)70 311 73 63

Sollicitatie

Herman Everaers +31 (0)70 311 73 63

Solliciteren

Dari Financial Services heeft samen met 2Trust een uniek concept ontwikkeld, genaamd ZZR! Voor werknemers die meer willen 'ondernemen' en voor ZZP-ers die meer 'zekerheid' willen!

Meer Lezen

HR

“Bij Dari voel ik mij thuis en krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien. Dari past goed bij mijn gevoel.”

-Rosanne-

Direct contact? 070 311 76 90 of stuur ons een email info@dari.nl

© 2017 dari.nl | Terms of Use | Privacy | Contact