Helder
Betrouwbaar
Eigenzinnig.

Adviseur Financiële en loonadministratie – Haarlem

Solliciteren

Organisatie

De visie van Team Sportservice is een gezonde, sociale en vitale samenleving waarin écht iedereen -van 0 tot 100 jaar- de kracht van sport en bewegen benut. Team Sportservice kent gemeente en gemeenschap, haar verenigingen, sportaccommodaties, velden en scholen. En de mensen die daar werken. Bij elkaar opgeteld is dit de basisinfrastructuur in de sport: het Sportkapitaal. Wij helpen hen met kennis, we adviseren, bieden concrete ondersteuning en oplossingen, zijn uitvoeringspartner en verbinder. Hierdoor worden accommodaties vaker en beter gebruikt, kunnen vakdocenten lichamelijke opvoeding meer betekenen en wordt de vereniging een échte ontmoetingsplek met aanbod voor veel verschillende mensen. Het resultaat: een gezonde, vitale en sociale samenleving. Waarin echt iedereen de kracht van sport en bewegen herkent en benut.

Voor onze afdeling Sportkader Nederland zijn we op zoek naar een 


Adviseur Financiële en loonadministratie

Voor 32 uur per week

Over ons

Sportkader Nederland is specialist in salaris en personeelsdiensten in de sport. Daarom ondersteunen wij sportorganisaties graag bij het succesvol runnen van hun organisatie. Goed werkgeverschap is daarbij erg belangrijk. Bij Sportkader Nederland heeft u de keuze uit verschillende modellen. Bij model A nemen wij de uitvoering van de formaliteiten van het werkgeverschap van u over. Bij model B verzorgen wij alleen uw salarisadministratie, maar blijft de uitvoering van het formeel werkgeverschap bij u. In alle gevallen maakt u wel automatisch gebruik van onze ziekteregeling, kunt u bij calamiteiten een beroep doen op het risicofonds en staat onze financiële en juridische helpdesk altijd voor u klaar.. 

Functie

Over jou

Je werkt samen in een team met specialisten op het gebied van salaris en personeelsdiensten. Je geeft telefonisch advies aan onze (potentiële) klanten, je stelt arbeidscontracten op en verwerkt aanmeldingen van nieuwe klanten. Daarnaast ben je in staat om loonberekeningen te maken. Kennis van AFAS is een pré. Je bent bereid om in jezelf te investeren om uit te groeien tot een ervaren loonadministrateur met adviesvaardigheden, om onze klanten optimale service te verlenen. Naast je financieel administratieve taken vindt je het leuk om persoonlijk of telefonisch advies en ondersteuning te geven aan sportorganisaties bij hun behoefte vraag. 

Functie eisen

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur met een economisch-administratieve richting; BE, MER of BA. We vinden persoonlijkheid en affiniteit belangrijker dan ervaring. Om ons team complementair te maken bezit je over ondernemerschap, de nodige dosis creativiteit en innovatiekracht. Je bent accuraat, cijfermatig sterk, maar ook open en proactief. Ervaring is natuurlijk een pré, maar ondernemerschap is bij ons een belangrijk item. Heb je net je diploma? Schroom niet en solliciteer!

Last but not least, je weet als geen ander hoe je onbewuste of onuitgesproken behoeften boven tafel kunt krijgen door goed te luisteren en door te vragen. Je vertaalt deze in marktkansen en weet binnen onze organisatie de juiste mensen te vinden in de vertaalslag naar producten of diensten.

Aanbod

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er echt toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelforganiserend, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar. Je start met een tijdelijk contract voor één jaar,  een verlenging na deze periode is mogelijk, afhankelijk van voortzetting van de diverse opdrachten en jouw functioneren. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport.

Inlichtingen

Dhr. M. Boksteen +31 (0)70 311 73 63

Sollicitatie

Dhr. M. Boksteen +31 (0)70 311 73 63

Solliciteren

Dari Financial Services heeft samen met 2Trust een uniek concept ontwikkeld, genaamd ZZR! Voor werknemers die meer willen 'ondernemen' en voor ZZP-ers die meer 'zekerheid' willen!

Meer Lezen

HR

“Bij Dari voel ik mij thuis en krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien. Dari past goed bij mijn gevoel.”

-Rosanne-

Direct contact? 070 311 76 90 of stuur ons een email info@dari.nl

© 2017 dari.nl | Terms of Use | Privacy | Contact