Helder
Betrouwbaar
Eigenzinnig.

Finance Trainee – ‘s-Gravenhage

Solliciteren

Organisatie

  “Groei jij met ons mee?” Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die ons team van professionals komen versterken.

Elke dag verbinden wij specialistische kennis en kunde aan organisaties. Uitdagende financiële projecten van hoog niveau voor veeleisende opdrachtgevers waar jij je ervaring  in kwijt kunt! Het ene moment verzorg je de financiële administratie bij een Gemeente , het andere moment help je een multinational bij de jaarafsluiting.

Functie

 Als Finance Trainee ben je mede verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de financiële administratie. Je verklaart en analyseert allerhande kosten, assisteert bij budgettering en maand- en kwartaalrapportages en je bent in staat een eerste aanzet te maken  voor het opstellen van de jaarrekening.

Daarnaast deel je je opgedane kennis met je Interim Finance collega’s , lever je een bijdrage aan het kennisnetwerk van  2Trust Groep en bouw je zelf ook een mooi relatienetwerk op.

Je treedt in dienst als ‘Interim Finance Professional ‘ bij Dari Financial Services en vanuit dat dienstverband ga je aan de slag op afgebakende projecten bij verschillende bedrijven. Bij Dari staat jouw loopbaan voorop en krijg je de kans om jouw carrière in te vullen middels uitdagende opdrachten bij top 200 bedrijven van Nederland zowel in de profit als in de non profit sector.

Functie eisen

 Wij verwachten van jou dat je minimaal een afgeronde HBO opleiding bedrijfseconomie of accountancy hebt. Omdat het merendeel van onze opdrachtgevers internationale bedrijven zijn, is het van belang dat je evengoed Engels als Nederlands spreekt.

Aanbod

 Wij bieden jou een goed salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden.

Verder biedt Dari jou;

·         een professionele en plezierige werkomgeving;

·         persoonlijke groei en coaching van ervaren specialisten

·         een mooi aanbod met uitdagende projecten

·         Interessante introductiedagen en gezellige bedrijfsuitjes!

Inlichtingen

Herman Everaers

 070-3117690

Sollicitatie

Via de solliciteren button bij deze vacature ontvangen wij graag jouw cv.

Solliciteren

Dari Financial Services heeft samen met 2Trust een uniek concept ontwikkeld, genaamd ZZR! Voor werknemers die meer willen 'ondernemen' en voor ZZP-ers die meer 'zekerheid' willen!

Meer Lezen

HR

“Bij Dari voel ik mij thuis en krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien. Dari past goed bij mijn gevoel.”

-Rosanne-

Direct contact? 070 311 76 90 of stuur ons een email info@dari.nl

© 2017 dari.nl | Terms of Use | Privacy | Contact