Bij Dari

Om het succes van onze organisatie verder uit te breiden, zijn wij constant op zoek naar gedreven kandidaten voor uitdagende functies. Als nieuwe collega lever je een wezenlijke bijdrage aan het bereiken van onze strategische doelstellingen. Dari biedt niet alleen uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar faciliteert ook jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat je jouw financiële horizon in hoog tempo kunt verbreden. Je werkt in een informele en inspirerende werkomgeving aan projecten die er echt toe doen. Binnen Dari staan openheid, heldere communicatie, ondernemerschap en teamgeest centraal. Initiatieven worden snel opgepikt, collega’s staan altijd voor elkaar klaar en nieuwe inzichten worden op alle niveaus in de organisatie gedeeld.

Trekt een mix van eigen initiatief, teamwork, afwisseling, verantwoordelijkheid en het bereiken van meetbare resultaten jou aan? En ben je op zoek naar de afwisseling die het werken bij diverse opdrachtgevers met zich meebrengt, maar wil je toch zekerheid? Een functie als finance professional bij Dari combineert het beste van twee werelden. Ontdekken wat we voor je kunnen betekenen? Bekijk snel het overzicht van onze VACATURES.

Dari Financial Services heeft samen met 2Trust een uniek concept ontwikkeld, genaamd ZZR! Voor werknemers die meer willen 'ondernemen' en voor ZZP-ers die meer 'zekerheid' willen!

Meer Lezen

HR

“Bij Dari voel ik mij thuis en krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien. Dari past goed bij mijn gevoel.”

-Rosanne-

Direct contact? 070 311 76 90 of stuur ons een email info@dari.nl

© 2017 dari.nl | Terms of Use | Privacy | Contact