Opleidingsprogramma

De kerncompetenties van onze organisatie liggen voor het grootste gedeelte besloten in onze medewerkers die de ambitie hebben om zich te ontwikkelen tot onderscheidende professionals op hun vakgebied. Dari is er trots op dat wij professionals aan ons hebben weten te binden die zich onderscheiden door hun klantgerichte visie en vakinhoudelijke kennis. Om onze organisatie toekomstgericht in te richten kiest Dari ervoor om vol in te zetten op het ontwikkelen van de kerncompetenties van onze medewerkers. Om dit ambitieuze doel te bereiken werkt Dari volgens het competence en performance based management systeem. Onze finance professionals volgen regelmatig in- en externe praktijkgerichte workshops en verdiepende opleidingen. Het huidige trainingportfolio bestaat uit:

Competentieworkshops Onze medewerkers volgen meerdere malen per jaar competentiegerichte workshops, die zich richten op bijvoorbeeld mondelinge communicatievaardigheden, leidinggeven of assertiviteit.

Vakinhoudelijke workshops Om de vakkennis te vergroten en te actualiseren worden regelmatig boeiende workshops georganiseerd, waarin uitgebreid wordt ingezoomd op belangrijke vakinhoudelijke ontwikkelingen, zoals IFRS, het gebruik van SAP en de meer geavanceerde mogelijkheden van Excel. Deze complexe materie wordt vaak geïllustreerd en geconcretiseerd aan de hand van interessante in- of externe sprekers.

EVC-traject via het NCOI Dari is een EVC-samenwerkingsverband met het NCOI aangegaan. Dit partnerschap biedt onze medewerkers de kans om versneld een op Finance toegespitst MBO, HBO of WO diploma te behalen. Het EVC (Eerder Verworven Competenties) programma onderscheidt zich onder meer door de mogelijkheid om, bijvoorbeeld  op basis van opgedane werkervaring, vrijstellingen voor bepaalde vakken te verkrijgen.

Opleiding op initiatief van medewerker Wij streven ernaar om de opleidingswensen van onze individuele medewerkers te faciliteren. Tot de meest populaire opleidingen behoren HBO Bedrijfseconomie, Hofam en Post-HBO Controlling. Omdat Dari veel waarde hecht aan de ontwikkeling van haar medewerkers vergoeden wij (vrijwel) alle financieel-economische opleidingen.

Dari Financial Services heeft samen met 2Trust een uniek concept ontwikkeld, genaamd ZZR! Voor werknemers die meer willen 'ondernemen' en voor ZZP-ers die meer 'zekerheid' willen!

Meer Lezen

HR

“Bij Dari voel ik mij thuis en krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien. Dari past goed bij mijn gevoel.”

-Rosanne-

Direct contact? 070 311 76 90 of stuur ons een email info@dari.nl

© 2017 dari.nl | Terms of Use | Privacy | Contact