Mogelijkheden

Dari biedt meerdere kansen om een glansrijke carrière als finance professional op te bouwen binnen een dynamische en innovatieve organisatie. Kies voor een freelance functie als je jouw onafhankelijkheid wilt bewaren, maar wel van ons netwerk wilt profiteren. Of versterk ons team voor langere termijn en zet inspirerende resultaten neer als vaste of projectmedewerker. Waarvoor je ook kiest, alle opties staan garant voor uitdagende projecten en functies bij vooraanstaande opdrachtgevers.

bij Dari Optie:(vast dienstverband) Zoek je afwisselende projecten bij gerenommeerde opdrachtgevers uit het bedrijfsleven en (semi)overheid? Bij Dari maak je kennis met alle aspecten van finance. Nadat je succesvol een jaarcontract hebt volgemaakt, bestaat de mogelijkheid dat het dienstverband wordt omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. Daarnaast een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden en de kans om jouw kennis in hoog tempo te verdiepen door deel te nemen aan interessante trainingen en inzichten te toetsen aan die van collega-professionals. Je wordt projectmatig ingezet en benut jouw financiële talenten om onze vooraanstaande opdrachtgevers verder te helpen. Je profiteert dus van de stabiliteit van een vaste baan die enorm veel afwisseling biedt door onze projectaanpak. Zo doe je snel werkervaring op en breid je jouw netwerk uit met interessante in- en externe professionals.

bij Dari Optie:(project dienstverband) Dari werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers en ontplooit projecten die onderling sterk in scope en tijdsduur variëren. Als je kiest voor een projectdienstverband treed je tijdelijk bij onze organisatie in dienst en werk je voor één opdrachtgever. Als het project afloopt, eindigt ook het dienstverband. Uiteraard bestaat de optie om in een later stadium bij Dari in vaste dienst te treden.

via Dari (freelance financial/ZZP) Volledig onafhankelijk opereren, maar wel profiteren van ons uitgebreide netwerk? Kies dan voor een positie als freelance financial. Wij nemen je de acquisitie uit handen zodat jij je volledig op jouw kernactiviteiten kunt concentreren en precies die opdrachten uitvoert die aansluiten op jouw competentieprofiel en persoonlijke ambities. Wij informeren je regelmatig over potentieel interessante opdrachten en relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Dari Financial Services heeft samen met 2Trust een uniek concept ontwikkeld, genaamd ZZR! Voor werknemers die meer willen 'ondernemen' en voor ZZP-ers die meer 'zekerheid' willen!

Meer Lezen

HR

“Bij Dari voel ik mij thuis en krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien. Dari past goed bij mijn gevoel.”

-Rosanne-

Direct contact? 070 311 76 90 of stuur ons een email info@dari.nl

© 2017 dari.nl | Terms of Use | Privacy | Contact