Finance Professional

Om onze kwaliteit te waarborgen hanteert Dari een selectief en zorgvuldig aannamebeleid. Al onze professionals beschikken over minimaal vijf jaar aantoonbare financieel administratieve werkervaring en een afgerond financieel economische opleiding. Maar wij stellen ook hoge eisen aan de sociale en communicatieve talenten van onze medewerkers, die bovendien bekend zijn met de ins en outs van minimaal één ERP systeem (Sap, Oracle etc.). U zit dus altijd aan tafel met een professional die zich de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie snel eigen maakt.

Dari biedt professionals aan op drie niveaus:
Niveau 1 = Mbo+ niveau
Niveau 2 = Hbo niveau
Niveau 3 = Hbo+/WO niveau

In aanvulling op onze interne medewerkers, die op basis van een vast dienstverband actief zijn, beschikken wij over een groot bestand van enthousiaste interim managers, die projectmatig ingezet kunnen worden bij opdrachtgevers in heel Nederland. Al onze in- en externe specialisten worden begeleid en gecoacht door fieldmanagers.

Dari Financial Services heeft samen met 2Trust een uniek concept ontwikkeld, genaamd ZZR! Voor werknemers die meer willen 'ondernemen' en voor ZZP-ers die meer 'zekerheid' willen!

Meer Lezen

HR

“Bij Dari voel ik mij thuis en krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien. Dari past goed bij mijn gevoel.”

-Rosanne-

Direct contact? 070 311 76 90 of stuur ons een email info@dari.nl

© 2017 dari.nl | Terms of Use | Privacy | Contact