Helder
Betrouwbaar
Eigenzinnig

Over Dari

Dari Financial Services B.V. is in 1999 opgericht en opereert sinds begin 2007 als zelfstandige entiteit binnen de 2Trust Groep. Om proactief in te spelen op de snel evoluerende marktwensen is ons portfolio steeds verder uitgebreid. In aanvulling op het projectmatig inzetten van financiële professionals bieden wij onze cliënten slagvaardige ondersteuning op het gebied van consultancy en interim management. Op alle niveaus en voor aansprekende opdrachtgevers in de meest uiteenlopende sectoren.

Dari investeert continu in het optimaliseren van haar interne organisatie en heeft opdrachtgevers en finance professionals aan zich weten te binden die onze kernwaarden “helderheid, betrouwbaarheid en eigenzinnigheid“ onderschrijven. Deze drie kernwaarden zijn volledig binnen de organisatie verankerd en stellen ons in staat om onderscheidend te communiceren en te opereren.

Helder. Dari kiest voor een no-nonsense benadering. Wij maken heldere afspraken, communiceren eenduidig en brengen de bereikte resultaten na afloop van het traject duidelijk in kaart. U weet dus altijd exact wat wij voor uw organisatie hebben bereikt.

Betrouwbaar. Een goede inrichting van de financiële processen is extreem belangrijk. Wij doen nooit concessies aan de kwaliteit van onze dienstverlening en behandelen uw cijfermateriaal met dezelfde aandacht als waarmee we onze interne financiële gegevens behandelen.

Eigenzinnig. Ons eigenzinnige karakter is vertaald naar eigenwijze mediacampagnes en onderscheidende klantcontacten. Dari is geen grijze financiële muis, maar een klantgedreven organisatie, die open staat voor sprankelende ideeën en vernieuwende initiatieven van onze medewerkers en van onze cliënten.

Dari Financial Services heeft samen met 2Trust een uniek concept ontwikkeld, genaamd ZZR! Voor werknemers die meer willen 'ondernemen' en voor ZZP-ers die meer 'zekerheid' willen!

Meer Lezen

HR

“Bij Dari voel ik mij thuis en krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien. Dari past goed bij mijn gevoel.”

-Rosanne-

Direct contact? 070 311 76 90 of stuur ons een email info@dari.nl

© 2017 dari.nl | Terms of Use | Privacy | Contact